luni, 15 august 2022

business-ul tau

 Daca esti la inceput de drum cu business-ul tau sau daca vrei mai multi clienti, un brand personal puternic te poate ajuta foarte mult.


Iata doar 3 motive pentru care sa iti dezvolti brand-ul personal merita:

1. Devii vizibil si reusesti sa iesi din multime - in momenul in care iti clarifici nisa si incepi sa comunici pentru un anumit public o anumita expertiza, oamenii incep sa te asocieze cu acea expertiza. Tie cine iti vine in minte cand te gandesti la un avocat, nutritionist, psiholog sau decorator de interior? Acesti oameni care iti vin in minte sunt pozitionati bine - pe ei ii vei contacta daca vei avea o problema din zona lor.

2. Poti cere mai multi bani pentru serviciile tale - stii vorba aceea ca platesti brandul? Chiar asa e! oamenii care investesc in imaginea lor, in continut, in branding personal, ajung la mai multi potentiali clienti, au locurile ocupate, asa ca pot cere fee-uri mai mari. Cu alte cuvinte, investitia in personal branding se intoarce la tine inzecit prin sumele pe care le ceri tu.




3. Poti negocia si poti alege cu cine lucrezi. Daca ai 1, 2 clienti, trebuie sa lucrezi cu ei neaparat si sa te dai peste cap, pentru ca de ei depinde venitul tau. Cand devii vizibil, multi clienti vin catre tine, incepi sa fii cerut si poti alege cu cine lucrezi. Si atunci poti spune nu daca un client nu are valori comune, nu te trateaza frumos sau nu e ceea ce tu iti doresti.

E timpul sa investesti serios in brand-ul tau personal. Sa iti faci un plan si sa te tii de el.

Sa iti construiesti o imagine autentica si inspirationala iti poate influenta business-ul si il poate ajuta sa creasca mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu