miercuri, 3 august 2022

vei putea invata IT

 Cu ajutorul acestor eBook-uri vei putea invata IT pas cu pas, incepand de la zero (indiferent ca este vorba de Programare, Retele de Calculatoare sau Securitatea Cibernetica).


Aceste materiale contin atat explicatii teoretice cat si exemple si exercitii practice pentru ca tu sa poti dobandi abilitatile tehnice de care ai nevoie pentru a reusi in domeniu.

Odata comandate le vei putea descarca si accesa instant, deci te poti apuca imediat de invatat. Pretul pentru acest pachet este mai avantajos fata de achizitia individuala a fiecaruia.

Ce contine pachetul? eBook-urile:

1) Programare cu Java + 50 Exercitii

2) Programare cu Python + 50 Exercitii 

3) Securitate Cibernetica & Hacking

4) Retele de Calculatoare + Exercitii 15 laboratoare practice de Retele

5) Manualul de Comenzi Retele Cisco




4 Bonusuri:

  1. Webinar de START in IT - Cum sa incepi in IT si sa te angajezi in mai putin de 12 luni
  2. Webinar de Angajare in IT - Cum sa treci de interviuri fara emoti
  3. Mini-curs video - Cariera ta next level - ce sa faci pentru a intra in IT cu dreptul
  4. Ghidul joburilor din IT - 2020 - 2023 - ce se cauta acum in domeniu + ce ai nevoie sa cunosti (tehnologii, salarii, responsabilitati)

Cartile le vei primi pe mail, in format eBook, PDF, si le vei putea accesa la sectiunea "descarca" sau imediat dupa ce finalizezi tranzactia.

👍 Ai Garantia 200% - daca nu esti multumit, primesti banii inapoi si ramai cu eBook-urile cumparate, deci nu pierzi nimic (ba chiar ai de castiga) !

Ca sa concluzionam, probabil intre timp ti-ai si facut planul pe astazi si nici n-as mai vrea sa te retin. Ai testimonialele mai sus, ai si oferta prezenta aici, direct in e-mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu